Hopp til hovedinnholdet

Samling for coronatrøtte FIM’ere på Grimsbu

18.00 21. juli - 12.00 25. juli 2021

Sted: Grimsbu

Norwegian FIM Meritum group inviterer alle medlemmer, wannabes, venner og sympatisører til et høyst uformelt treff på Grimsbu Turistsenter i Folldal torsdag til søndag siste helga i juli.

Etter avlysing i fjor har Italienerne altså valgt å flytte årets FIM-rally drøye 75 mil sydover og tre uker frem, noe som gjør det vanskelig for oss fra det høye nord å planlegge deltakelse.

Særlig den tidlige datoen gir stor usikkerhet om det vil være tilrådelig å reise ned gjennom hele Europa i det som fortsatt kan være en coronatid.

Vi håper både de som likevel greier å dra til Italia og de som ikke får det til har lyst til å treffes i Norge i sommer, ut fra interessen som er vist så kan det bli en fin gjeng.

Det legges ikke opp til noe fast program, men vi vil lage forslag til turer i området som kan tas både felles og på egen hånd.

Det vil bli felles grilling og generelt sosialt samvær basert på egenforsyning av mat og drikke. Hvis covid19 fortsatt er en problemstilling så er Grimsbu forberedt på å ta nøvendige smittevernhensyn sammen med oss.

Grimsbu er varslet om at vi kommer, og ønsker oss hjertelig velkommen.

De er vant til store grupper på mc og har hatt flere treffarrangementer av betydelig størrelse.

Overnatting, hytte eller teltplass bestilles direkte hos dem, kontaktdetaljer står nedenfor.

Vi gjør oppmerksom på at det også vil være andre gjester der, så litt hensyn må vi ta. Grimsbu vil prøve å samle oss, så det er viktig at dere varsler om at dere er med FIM-gruppa når teltplass eller hytte bestilles.

Hvis det er interesse så er det fullt mulig å lage t-skjorter for deltakerne. Det vil i så fall bli til de som bestiller en på forhånd. Vi kommer tilbake på det.

Det er ingen forhåndspåmelding, men fint om dere indikerer antall personer her på siden når beslutning er tatt og plass bestilt.

Velkommen, velkommen!

Styret.

FACEBOOK

Grimsbu Turistsenter: Folldalsveien 3954

2528 Grimsbu

Telefon 62 49 35 29

Siste nytt

Fotokonkurransen er over for i år - her er vinnerne!

BMW MC-klubben Norge har inngått avtale med MC Transport AS.

BMW Motorrad slipper pressemelding om 2023 modellene

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.