Rolf Konrad Husby

Styremedlem, Trøndelag

(Fjern SPAMFILTER fra adressen)

Født 1963 i Ålesund

Bosatt på Lundamo, Melhus kommune i Sør-Trøndelag.

Jobber med utekontroll hos Statens Vegvesen.

Leder for BMW MC Trøndelag og eier en F800GT og en BMW C1. Har hatt 3 BMW'er før dette: R1200R, K1200R Sport og R1200GS.

Har kjørt andre merker, men aldri eid annet enn BMW. Relativt "ny"-frelst da jeg kjørte opp til tung sykkel først i 2008.
Er også medlem i NMCU og NAF MC Trondheim.
Er hellig overbevist om at Norge har de beste motorsykkel veiene i Europa (selv om det finnes mye bra i alpene). Har vært på MC-turer både i USA, Sør-Afrika og Europa. Kjører mellom 12000 og 20000 km i sommersesongen.