Historikk

På Ålesundstreffet i 1980 bestemte en del BMW-folk seg for å arrangere et eget BMW-treff. Første helg i august samme år møttes derfor 35 BMW-interesserte med 26 BMWer i Namdalen. Det fristet til gjentakelse, og til samme tid og sted året etter møtte 46 BMWer med førere og passasjerer. Klubben ble da stiftet med 25 medlemmer.

Mye senere

I 1996 passerte medlemstallet 750, hvilket er meget bra i forhold til det på samme tid var mellom 1400 og 1500 BMW motorsykler på norske skilt (mange av oss har mer enn én!). Medlemstallet har fortsatt å stige, og i 2000 hadde vi ca. 1200 medlemmer.

I skrivende dato 2016 har vi passert 1600 medlemmer med god margin, så medlemsmassen øker stadig!

Vi har beholdt en åpen og uformell tone, og har unngått å bli en sekt av BMW-frelste. Som alle andre klubber har vi mer eller mindre aktive medlemmer, og vil fortsatt ha rom for begge deler.

Første helg i august treffes vi

Vårt faste BMW-treff arrangeres første helg i august hvert år, på forskjellige steder i landet, og samler rundt 200 deltakere fra inn- og utland. På treffet gjennomføres også årsmøte i klubben, hvor vi tar opp saker som angår oss, og velger representanter til styre og eventuelt andre verv. Alle medlemmer inkl. familie - og æresmedlemmer har stemmerett på årsmøtet.

Andre treff arrangeres ettersom medlemmene har tid og lyst, det skal ikke så mye til - vi har ingen problemer med å underholde oss selv.

Medlemsbladet vårt kommer ut fire ganger i året. Det inneholder stoff om klubbens aktiviteter og annet som måtte være av interesse for medlemmene. Bladet finansieres av kontingenten, men det selges også annonser.