BMW MC-klubbens lokallag

Foto: Gunnar Langfjord

Lokalavdelingene skal representere den daglige aktiviteten i klubben og være en møteplass for sosialt samvær rundt BMW motorsykler

Åtte av lokallagene har vært aktive lenge, to ble opprettet i 2012, BMW MC-klubben Norge BTV i 2014 og den aller ferskeste lokalavdelingen, BMW MC-klubben Sør fikk sitt interminstyre 5. april 2017!

Informasjon om alle lokallagene finner du på det enkelts undersider.

Lokallagene arrangerer turer, møter og treff. Treffene kan være det årlige BMW-treffet eller lokale treff slik som "Fjordrally".

Styret håper at det med tiden vil oppstå flere lokalavdelinger. Vi vet det er grunnlag flere steder. Vi vil derfor konkret forsøke å kartlegge interessen for nye avdelinger og om mulig hjelpe til i starten. Ønsker noen mere info om dette, vennligst ta kontakt med styret

Lokale miljøer

Siden klubben er landsomfattende, har vi liten mulighet til å drive aktiviteter på lokalnivå. Dersom medlemmer ønsker det, kan BMW MC-klubben Norge være behjelpelig med å organisere lokale klubber.

Vi har 12 avdelinger rundt om i landet.

• BMW MC-klubben BTV (Buskerud-Telemark-Vestfold) lokalisert rundt Speed Motorsenter i Sandefjord
  • BMW MC-klubben Sør lokalisert rundt Motor - Teknikk AS i Kristiansand
  • BMW MC-klubben Øst lokalisert i Osloområdet
  • BMW MC-klubben Gjøvik og Omegn lokalisert i Gjøvikområdet
  • BMW MC-klubben Vestlandet lokalisert i Bergensområdet
  • BMW MC-klubben Fjordlaget lokalisert i Sogn og Fjordane rundt Førde
  • BMW MC-klubben Indre Romsdal lokalisert rundt Åndalsnes
  • BMW MC-klubben Rindal lokalisert i Sogn og Fjordane rundt Rindal
  • BMW MC-klubbenTrøndelag lokalisert rundt Trondheim
  • BMW MC-klubben Nordland lokalisert i Bodøområdet
  • BMW MC-klubben Troms lokalisert rundt Tromsø
  • Én avdeling er en "landsdekkende lokalavdeling" BMW MC-klubben Classic som, for tiden, er lokalisert med sitt styre i Askimområdet

Internettsidene til BMW MC-klubben Norge er til disposisjon for lokalavdelingene, hvis de ønsker. Stoff dere vil ha på sidene kan sendes inn til redaktøren.