BCEF

The BMW Clubs European Federation, (forkortet BCEF) er en "paraplyorganisasjon", godkjent av BMW, for alle BMW klubber i Skandinavia, UK, og Irland.

Den totale medlemsmassen er 28 000 + fordelt på totalt 11 klubber, BCEF opererer i tråd med retningslinjer satt av The BMW Clubs International Council. (BCIC)

BCEF ble stiftet av 6 nasjonale klubber etter langvarige innledende samtaler med BMW og andre organisasjoner, innstiftelsen ble godkjent på et ICBC møte i september 2007 - da som Federation of European BMW Clubs.
Da BMW endret sitt markedsføringsimage i 2009, endret man navnet til BMW Clubs European Federation.

Etter at BCEF ble stiftet, har alle nasjonale BMW klubber i UK og Skandinavia blitt medlemmer. Dette garanterer at de med rette kan erklære seg som "Official BMW Clubs".

BMW MC-klubben Norge ble medlem av BCEF i 2008.

Alt arbeid innen BCEF er basert på frivillig arbeid, dette muliggjør at BCEF kan arbeide med å ivareta medlemmenes interesser selv om de nasjonale klubbene innbetaler en svært lav kontingent.

Et besøk på nettsiden til BCEF forteller mer om aktiviteter, de andre medlemsklubbene og deres arbeid.