Om BMW MC-klubben Norge

BMW MC-klubben Norge er en landsomfattende klubb for folk som er interesserte i alle typer BMW motorsykler.

Totalt har klubben (pr. 12.05.2016) 1626 medlemmer. Mange er "direktemedlemmer", men vi har også medlemmer i flere aktive lokallag som blant annet arrangerer møter og turer. Kanskje det er et lokallag i nærheten av deg?

Her finnes blandt annet formålparagraf og historien om hvordan klubben oppsto.

Her kan du lese våre vedtekter.

BMW MC-klubben Norge legger ut referater fra sine møter slik at våre medlemmer kan holde seg oppdatert med styrets arbeid.

Foto: Gunnar Langfjord

Lokalavdelingene skal representere den daglige aktiviteten i klubben og være en møteplass for sosialt samvær rundt BMW motorsykler

Oversikt over kontingent til hovedklubb / lokallag

Foto: Anders Dihle

BMW MC-club Norway is one of the bigger MC brand clubs in Norway.

Forhandleroversikt Norge:

Her er en liten samling med det vi håper er relevante lenker for BMW MC interesserte.

Kortfattet info og kontaktdetaljer på styret i BMW MC-klubben Norge