Om BMW MC-klubben Norge

BMW MC-klubben Norge er en landsomfattende klubb for folk som er interesserte i alle typer BMW motorsykler.

Totalt har klubben (pr. 12.05.2016) 1626 medlemmer. Mange er "direktemedlemmer", men vi har også medlemmer i flere aktive lokallag som blant annet arrangerer møter og turer. Kanskje det er et lokallag i nærheten av deg?

Her finnes blandt annet formålparagraf og historien om hvordan klubben oppsto.

Her kan du lese våre vedtekter.

BMW MC-klubben Norge legger ut referater fra sine møter slik at våre medlemmer kan holde seg oppdatert med styrets arbeid.

Foto: Gunnar Langfjord

Lokalavdelingene skal representere den daglige aktiviteten i klubben og være en møteplass for sosialt samvær rundt BMW motorsykler

Oversikt over kontingent til hovedklubb / lokallag

Foto: Anders Dihle

BMW MC-club Norway is one of the bigger MC brand clubs in Norway.

Forhandleroversikt Norge:

Her er en liten samling med det vi håper er relevante lenker for BMW MC interesserte.

The BMW Clubs European Federation, (forkortet BCEF) er en "paraplyorganisasjon", godkjent av BMW, for alle BMW klubber i Skandinavia, UK, og Irland.

Kortfattet info og kontaktdetaljer på styret i BMW MC-klubben Norge