Hopp til hovedinnholdet

Tore K. Nilsen takker av som leder av BMW MC-klubben Norge

Påtroppende leder Geir Ottar Enger tv og avtroppende leder Tore K. Nilsen th

 Vi takker Tore for 5 år på setet i klubben og oppsummerer med et gjensyn med intervjuet som ble gjort med Tore i februar 2016.

Tilbakeblikk

For snart fem år siden ble Tore K Nilsen valgt som leder til klubben vår, han ble bearbeidet sommeren 2011, som sammenfaller med den sommeren Øst arrangerte en eminent tur til Alpene.

Tore er fra Sola, og bor i Oppegård nå om dagen. Dette intervjuet vil dreie seg i hovedsak på hans interesse for motorsykler fra BMW.

Denne interessen våknet for alvor i 2005. Sønnen kjøpte en Husquarna 125 og Tore en R1200RT - type rød. Det var verken avtalt eller særlig planlagt, men oppmuntret av poden ble drømmesykkelen bestilt hos Kåre Vaskinn på MC Oslo.

Den første R1200RT ble etterfulgt av en ny i 2010 - denne gang type matt beige-sølv. Mattheten var overraskende, men sykkelen like bra som den forrige. Denne ble komplettert med en 2012 Blåhvit F800GS, en kjekk sak å kjøre grusturer med. Nå kjører Tore en lekker R1200RT av typen Ebony fra 2014. (jeg er misunnelig, det er den peneste fargen).

I 2008 startet han i ny jobb i Posten Norge, i Oslo. Han meldte seg inn i BMW MC - Klubben Norge -Øst utfra søk på nett, han kjente ingen andre, men stilte opp på et medlemsmøte og håpet på det beste. En gir ikke opp etter et møte med litt klikkmentalitet, og meldte seg på Pinsetur 2008 uten å kjenne noen. Pinseturen ble en flott tur til Sverige, og med et hederlig unntak har Tore vært med på alle pinseturene siden, og planlegger ikke noe unntak nå i 2016. Mange av dem han ble kjent med i 2008 er fremdeles aktive i klubben. …

Tore var turleder i avd Øst fra 2009 til han tok over som leder av Norge på årsmøtet i 2011.

Ser du noen på medlemsmøte, arrangement eller tur som du ikke har pratet med tidligere, er oppmuntringen soleklar, snakk med vedkommende og ønsk dem hjertelig velkommen!

Noen fanesaker:

Kvinner i BMW MC-Klubben Norge: De siste årene har det blitt flere kvinner i klubben, mange er passasjerer, men flere og flere kjører selv.

Det er en gledelig utvikling for klubben og med kvinner blir miljøet påvirket positivt i klubben som i jobbsammenheng.

MC Sikkerhet: Dette er utrolig viktig, og her må vi jobbe aktivt i klubben med de virkemidlene vi har til rådighet. Hvis vi kjører vettugt og ansvarlig vil neste generasjon bli påvirket positivt, her må vi stille opp og kjøre gjennomtenkt. Vi veit utrolig godt at ved en ulykke er vi den svakeste part og spesielt i en ulykke med bil eller verre. Her kan klubben gjøre mye, f.eks ved temakvelder med gode diskusjoner, prat om kjøring på turer, invitere foredragsholdere mv.

Klubben gjennomførte i 2012 en stor medlemsundersøkelse blant alle medlemmene. Materialet er tilgjengelig for alle lokallagene og her er det mange gode innspill til lokallagene for temakvelder og turer.

Det er viktig at vi har plass til og toleranse for alle i klubben, om du har glede av å mekke på sykkel, eller liker å kjøre lange turer. Om du kjører kun grus eller kjører kun til-fra jobb. Diskusjonen om telt vs hotell, det er opp til hver og en, men vi må ha respekt og forståelse for andres meninger og ønsker.

En av de store fordelene med klubben er at det er så god spredning blant medlemmene, vi har ulik bakgrunn med tanke på utdannelse og jobb, men interessen for motorsykkel og motorsykkelkjøring har vi til felles. …

Savner du et tilbud i ditt lokallag, da er det bare en ting å gjøre: Luft ideen og se om noen vil være med deg på ditt arrangement.

Tore kjører motorsykkel til og fra jobb så lenge været og føret tillater det, og strekningen han kjører har kollektivfelt både til og fra, og det gjør turen veldig forutsigbart tidsmessig sammenlignet med bil eller tog. Det desidert beste med å kjøre MC er gleden og frihetsfølelsen ved å kjøre, det blir en av dagens høydepunkter.

Vervet som Turleder i Øst var et høydepunkt, turer er rekreasjon, og det å tilrettelegge for turer og kjøre med andre var herlig endring fra dagjobben i Posten.

Ryktene om at Tores fortid inneholder MC-kjøring i politiet viser seg å være sanne, men de kjørte Honda i Stavanger politiet på den tiden, så det blir en annen historie et annet sted...

Siste nytt

Lørdag 3. august 2019 kl 11:00

Bøflaten Camping, Vang i Valdres

Keyless er stas...

NÅR det virker!

BMW MC-klubben Norge får egen stand. 

Kalender

19.00 23. november - 19.00 24. november 2019

Haraldsheim

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.