Hopp til hovedinnholdet

Reisen til Milano - Finalemente (del 5 av 5)

Som redaksjonsmedlem i medlemsbladet til BMW MC-klubben Norge fikk jeg en fredag formiddag i september en overraskende henvendelse!

Etter en lang og spennende dag i går er det tid for oppsummering og siste innlegg i artikkelserien "Reisen til Milano". 

Gårsdagen startet med tur med metro til RHO utenfor Milano, metroen var så full at 36E til Fornebu i rushen har godt om plass.

Vel framme ankom vi det gedigne messeområdet, så stort at Gardermoen er snevert. Vi fikk godkjent adgang som presse uten større innvielsesprosedyrer, og så var det å orientere seg.

Vi ankom ved hall 2 & 4, og BMW sin stand var i hall 14. En av mine gode "helter" Benelli var i hall 4, så en liten avstikker dit for å se på deres caferacere ble tatt. Det var skuffende, så vi la i vei mot 14.

BMW sin pressekonferanse skulle være 10:30 så vi benyttet ledige tretti minutter til å se oss litt rundt og finne en god plass til pressekonferansen. Presis 10:30 startet den! Tysk regi på sist beste. En velstelt Stephan Schaller iført pen dress fortalte stolt og med god detaljkunnskap om året som var - og nyheter som kommer.

Den første avdukingen på scenen avslørte den ufattelig lekre og maskuline K1600B, definitivt ultrablack - gjennomført til fingerspissene. Nydelige detaljer i setet, som for øvrig har setevarmere både foran og bak. USA er BMW sitt nest største marked, og denne modellen var noe "Amerikavennlig"...

Deretter kom avdukingen av RnineT Urban GS i sjarmerende fargekombinasjon hvit med rødt og blått, og med pent rødt sete. Denne er full av sjarm og nostalgi.

Så kom GSn, dere veit R1200GS, i ny design. Den ene i "Rally versjon" - en herlig fargekombinasjon med blått, med hvite og røde detaljer. Her kom sjefsdesigner Edgar Heinrich og fortalte og forklarte med innlevelse om det nye designet.

En annen stor nyhet som mottatt med jubel var den lille GSn, da snakker vi den i Lego!
- med support fra Maria Sæle på Speed har jeg fått vite at denne ikke rekker fram til juletrærne i år, så inntil januar får vi nøye oss med ett søtt bilde eller fler til dere!

Ei tøff jente kom så kjørende inn på pressekonferansen på den nye G310GS, denne kom også i hvit med rødt og grått. Noe som kler sykkelen godt.

Til sist holdt de jo nesten på å glemme ( ja særlig!) å vise prototypen til den nye HP4. En orgie i karbon. Et eget designteam ble grundig intervjuet om herligheten.
Avslutningsvis kom hele management teamet til BMW Rotorrad opp på scenen og takket for seg til applaus fra oss frammøtte.

Og da dere, fikk vi lov å storme scenen å ta på nyvinningene!!!

Rett fra pressekonferansen sendte jeg bilder og tekst tilbake til Webredaktør, som nesten øyeblikkelig delte nyheten om både HP4 og de andre modellene med dere.

Etter å ha systematisk og delvis usystematisk gått gjennom hele BMW standen vandret vi lykkelig videre med mange flotte bilder i kameraene våre. Vi har samlet mye stoff som vil danne grunnlag for en fyldig reportasje i neste nummer av BMW bladet.

Turen ut tok vi gjennom hall 18,14,10,6,4 og 2. Honda, Yamaha, Suzuki, Moto Guzzi, kjente og ukjente kinesiske merker, hjelmer, ryggskinner, bremsedeler, dekk, GPS, Benelli igjen, Custom - made, Indian, Harley og ca der møtte vi Terje fra Speed MC...

Utrolig mye lekkert, utrolig mye rart, noe hadde på typisk messevis overhodet ikke noe med MC å gjøre, og til slutt så jeg standen til Hells Angels og Rolling Stone!

En lang dag med slitne føtter i gode sko, utrolig deilig at vi fikk sitteplass på metroen tilbake!

Ærbødigst Torild Antonsen, redaksjonsmedlem i BMW MC-Klubben Norge Øst.

"Stamfaren" R1200GS

R1200GS i Legos versjon

Takk for meg fra EICMA, Milano 2016

Siste nytt

Forhandlerne bygger custom!

Og så går ryktene igjen...

I løpet av dagen (Torsdag 18.01.2018) vil alle medlemmer motta enten en sms eller e-post fra BMW MC-klubben
Norge.

Kalender

8.00 25. juli - 12.00 27. juli 2018

Trakai, Litauen

15.00 2. august - 12.00 5. august 2018

Etne, Hordaland

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.