Hopp til hovedinnholdet

FIM Road Safety Award 2017 til NMCU!

FIM Road Safety Award 2017 til NMCU!

Vi gratulerer!

Under «FIM Awards» søndag kveld i Andorra La Vella ble NMCU tildelt prisen.

NMCU har blitt tildelt den svært ærefulle FIM Road Safety Award for 2017! FIM er for motorsykkelsporten og –industrien det FIS er for skiløperne og FIFA er for fotballen. NMCU fikk prisen i konkurranse med 6 andre nominerte, og det er særlig arbeidet med Full Kontroll-filmen som trekkes fram av juryen. I begrunnelsen for tildelingen heter det:

The NMCU team behind this have done such a great job and we see continued development of this via the videos you now do. The judges thought that the way you freely share this with the rest of the world is great.

Det er noen personer som spesielt må trekkes frem i denne sammenhengen og hedres for sin innsats. Uten disse hadde vi ikke fått noen bok, ei film, og med dén kvaliteten på produktet. Resten av historien kjenner vi. Boka er oversatt til mange språk og til stor nytte for nye og gamle motorsyklister verden over.

Leif Klyve var hovedforfatter av den første Full Kontroll boka i 2001. Med seg i forfatterteamet hadde han Henry Enoksen og Gunnar Kubberød. Full Kontroll prosjektgruppa fra 2001 besto også av Dag Øby, Einar Jensen, Jan-Fredrik Møller, Hans Vestre, Claus Diseth, Morten Hansen, Svein Voldseth, Tor Edvardsen, Ole Robin Paulsen og Anna Andersson.

Jens Stumberg er gjennomgangsfigur i Full Kontroll filmen og hadde med seg Geir Strand under filmingen. Morten Hansen, var leder for Full Kontroll prosjektet helt fra starten i 1999 til han gikk av med pensjon i oktober 2017. Han hadde også prosjektlederansvar for filmprosjektet.

NMCU vil også takke sine samarbeidspartnere If skadeforsikring og Statens vegvesen for økonomisk støtte til filmprosjektet!

NMCUs bok «Full Kontroll»

Full Kontroll filmen på YouTube

Selv om filmen først og fremst er laget for ferske MC-førere i alle aldere, tror vi at også de erfarne kan ha nytte av å se dem - om ikke annet så for å kunne nikke gjenkjennende. Full Kontroll filmen er laget av motorsyklister for motorsyklister!

Siste nytt

Årets Eicma messe i Milano går av stabelen 7 - 10 november

I løpet av den nærmeste tiden vil klubben passere 1.500 medlemmer - og vi vil i denne forbindelse gi litt oppmerksomhet til akkurat den som blir medlem nr 1.500!

Recall på K 1600 - Girkasseproblem

Kalender

12.00 4. juni - 12.00 7. juni 2020

Skjolden inst i Lusterfjorden

12.00 3. juli - 12.00 5. juli 2020

Garmisch-Partenkirchen, Germany

12.00 6. august - 14.00 9. august 2020

Storsand Gårdscamping i Malvik

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.