Hopp til hovedinnholdet

BMW MC – TREFFET

BMW MC-treffet arrangeres første helga i august .

I år er det lokallaget Vest som arrangerer BMW MC-Årstreffet, de håper på 200 deltakere.

Treffet avholdes i perioden 2-5. august i den lille bygda Etne, sør i Hordaland.

Treffet kjøres rundt Hotellet "Fugl FøniX", Etnesjøen.

Som vanlig, mulighet for rom, hytter og Camping.

LINK TIL PÅMELDING

HOTELLET

Hovedbase for treffet er Fugl Fønix Hotel som ligger midt i hjertet av Etne sentrum.

Hotellet ligger ved Etnefjorden, 18 minutters gange fra stranden og i gangavstand fra sentrum. Gjestene kan sette pris på avgiftsfri parkering og gratis Wi-Fi i alle fellesarealer.

Alle rommene på Fugl Fønix Hotel har en flatskjerm-TV, balkong og ekstra lange senger. Noen rom har utsikt over Etnefjellene.

Alle gjestene på Fugl Fønix Hotel har tilgang til stryke- og vaskerommet i andre etasje.

Dette vil være basen hele helgen og her blir det innsjekk, informasjon, matservering, oppmøte til kjørerturer, aktiviteter osv.

Overnatting tilbys på hotellet, teltplass, i hytter og private rom. All overnatting er i gangavstand til hotellet eller maks 6-7 minutters kjøring.

Kryss av for hva dere ønsker så tildeler vi plassene etterhvert som dere melder dere på!

Bespisning

Det er lagt opp til felles bespisning fredag og lørdag. Siden det er høysesong for grill kjører vi grillbuffet begge dagene!

Fredag blir det en enklere buffet med gode burgere, forskjellige pølser, salater, dressinger, brød o.l

Lørdag blir det full grillmeny med både okse, lam, gris og kylling med all slags godt tilbehør

Frokost er et tilbud til de som ikke overnatter på hotellet og har frokost i prisen.

Er det mange som ønsker frokost kjører vi frokostbuffet. Er det få så kan vi lage frokostpakker med påsmurt, juice, kaffe/te og frukt.

Program og aktiviter

Det vil bli arrangert korte og lange kjøreturer i flotte omgivelser. Det blir også tilbud om å delta på andre kjekke aktiviteter for de som ønsker det. Detaljert program og mer info kommer etterhvert!

Vi ser frem til et hyggelig treff i Etne!!

Info om Etne

Området rundt Etne byr på aktiviteter som fotturer, jakt og fiske. Folgefonna nasjonalpark ligger også i nærheten.

Den lille bygda Etne innerst på Hordalandet sør i Hordaland, grenser til Kvinnherad, Odda, Suldal, Vindafjord og Sauda, og har ca 4-5.000 innbyggere. Rundt halvparten av disse bor i de 2 tettstedene Etne og Skånevik.

Etne kommune er kjent for sin rike kulturhistorie og som reiselivskommune er Etne svært variert og spennende. Her finnes friluftstilbud fra fjord til stupbratte fjell, fiske i elver og vann, og et mangfold av kulturarrangement, kulturlandskap og kulturminner!

Geografisk er kommunen delt inn i tre: Åkrafjorden mot øst med storslagen natur, og den mektige Langfoss som er Norges 5. høyeste foss med 612 meter fallhøyde og ifølge CNN en av verdens vakreste fosser. I vest finner vi ferjestaden Skånevik "Sunnhordlands perle" med båtliv og sørlandsidyll, og i sør brer jordbruksbygda Etne seg utover med sitt historiske landskap.

Etneelva er ei av Vestlandets beste lakseelver og den brer seg ned fra Stordalen, et vakkert dalføre full av kulturhistorie med blant annet flere helleristninger. Ved Etnesjøen ligger bygdemuseet Sæbøtunet, og i bygda ellers finner vi flere historiske kirker, bygdeborger og gravfelt. På Stødle var det kongesæte sist på 1100-tallet, da Erling Skakke og sønnen Magnus Erlingsson styrte landet. I Åkrafjorden finner vi også den veiløse gården Eikemo med aktiv geitestøl, og på rasteplassene ved Langfoss, Rullestad og Åkrafjordtunet er det bygd steinparker med spesielle bergarter fra hele landet.

Hvert år arrangeres Etnemarknaden som er Vestlandets største marknad med over 200 utstillere og ca. 35-40.000 besøkende i løpet av 4 dager i midten av august. Arrangementet er et resultat av god dugnadsånd og velvilje for å få dette til både fra lag, organisasjoner og privatpersoner.

Bygda byr på storslagen natur, fjordsightseeing, flotte turer i naturen (30 nuter), historiske vandringer, bungeejump i Trolljuvet, kanopadling, skiturer, Folgefonna, villmarksleir, traktor safari, rideturer og mye, mye mer.

Om Etne

Siste nytt

Lørdag 3. august 2019 kl 11:00

Bøflaten Camping, Vang i Valdres

Keyless er stas...

NÅR det virker!

BMW MC-klubben Norge får egen stand. 

Kalender

19.46 31. juli - 12.00 2. august 2019

Roskilde, Danmark

14.00 1. august - 12.00 4. august 2019

Bøflaten

16.00 30. august - 12.00 1. september 2019

Bodø / Arjeplog

19.00 23. november - 19.00 24. november 2019

Haraldsheim

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.