Hopp til hovedinnholdet

BMW treffet - Etne

12.00 2. august - 10.00 5. august 2018

Sted: Etne, Hordaland

Vårt største treff med 200-300 deltakere fra hele landet.

Årsmøte og treff i samme slengen. I år drar vi til Etne i Hordaland.

"Styret i Vestlandet var på tur til Etne forrige helg og vi har stor tro på at dette skal bli bra. Det er Yvonne som har orden på overnatting og bespisning – og egentlig mye annet også. Her er linken for å bestille overnatting mv: https://no.surveymonkey.com/r/QHNFFPV

Det som er viktig nå, er at du som ønsker overnatting, booker det. Det er ulike overnattingsmuligheter – hotell, teltplass med fasiliteter, leilighet, rom, hytter. Det er gangavstand til det meste i Etne – men er det nødvendig med transport, skal vi nok ordne noe der også.

Bookingen har flere «sider». På første siden fyller du ut navn og navn på følge, så tidsrom, overnatting, bespisning og til slutt alt mulig annet. Dersom dere er en gjeng som ønsker å bo sammen, skriver du hvem disse andre er i merknadsfeltet på side 5. Der kan du også skrive andre ting du ønsker/ønsker avklart i forhold til bestillingen. Yvonne vil da ta kontakt.

Lurer du på noe rundt booking, overnatting og bespisning, kan du også sende en mail til Yvonne – booking@fuglfonix.no. Skriv at det gjelder BMW-treffet i headingen.

Det meste skal skje rundt hotellet. Fra hotellet og bort til Old River Saloon, hvor teltplassen er, er det ca. 5-600 meter.

I tillegg til årsmøtet lørdag og ulike mc-turer fredag og lørdag, blir det arrangert både fotturer, bygdevandring med kunstneriske innslag, fjordcruise og ølbrygging/smaking dersom det er tilstrekkelig interesse. Vi jobber også med å få forhandler til å ha stand med demo-sykler mm. Mer informasjon om dette kommer senere."

Fra styret i BMW MC Vestlandet

Vår BMW-forhandler

Nye og brukte sykler samt "alt" du trenger til din BMW.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.