Hopp til hovedinnholdet

Historien bak laget

Foto: Torild Antonsen

Vel møtt til BMW MC-klubben Norge Øst. Lokallaget ble startet i 1989 og fylte dermed 30 år i 2019. Les mer.

Velkommen til BMW MC Norge Øst sin nettside. Klubben ble startet 7. februar 1989. Knut Braastad var med og startet lokallaget. Han har skrevet om klubbens historie i en artikkel i BMW bladet nr. 2-2019:

Vi er en lokalavdeling av BMW-klubben Norge. BMW MC Øst-Norge har ca. 400 medlemmer. Hovedtyngden av medlemmene kommer fra Oslo-området, men vi har medlemmer fra hele Østlandsområdet.

Klubben har to hovedaktivitetsområder

- møter/arrangementer
- turer

Vi har  medlemsmøte første tirsdagen hver måned året rundt - normalt på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta. Her holdes foredrag om aktuelle mc-temaer og det er anledning til en prat med likesinnede. I kjøresesongen kan du beskue de fleste av BMW-modellene – som oftest ganske nyvasket.

Klubben arrangerer kurs hver vår for å friske opp kjøreferdighetene. Dette gjennomføres på leid bane og med dyktige instruktører.

Turgruppa legger opp et variert turprogram med lørdagsturer, weekendturer og lengre utflukter til inn- og utland. På turene vektlegges gode mc-veier, litt opplevelse eller kultur og sosial profil.

Klubben gir ut medlemsbladet "Gummikua" som er inkludert med egne sider i BMW-Bladet for Hovedklubben.  BMW-Bladet er inne i sin 19. årgang og inneholder bl. a. stoff om det som har skjedd og skal skje angående klubbens aktiviteter. Medlemmene er også velkomne til å sende inn stoff til bladet. Denne nettsiden og vår Facebookside er også et viktig treffpunkt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.