Hopp til hovedinnholdet

Nytt fra Øst. Se kalender for oversikt over turer og arrangementer

  • Er det interesse for tur til MC-Messa i Gøteborg 25. - 28. januar? Les mer og send e-post til Klaus om du er interressert.
  • Det blir helgetur til Berlin med besøk på BMW-fabrikken fredag 9.mars 2018 kl. 14:30. Les mer om påmelding og forslag til hoteller. Status 11/11-17: Kvoten på 25 personer til fabrikkbesøket er fylt opp.

Er det interesse for tur til MC-Messa i Gøteborg neste år?

25.-28. januar er det MC-Messe i Gøteborg. På siste medlemsmøte kom det forslag om å arrangere en busstur dit.

Vi foreslår 2 alternativer:
1) En dagstur, f.eks. reise fra Oslo området kl 0800 på lørdag og komme hjem igjen en gang ut på kvelden.
2) En tur med overnatting, f.eks. reise kl 0800 lørdag, besøke messen i Gøteborg, kjøre ca. 1 time mot Oslo og overnatte på et passende sted, f.eks. i Uddevalla.
Før klubben går videre med konkret planlegging vil vi lodde stemningen blant medlemmene. De av dere som er interessert i en tur til Gøteborg bes sende en mail til Klaus hvor dere oppgir om dere er interessert i en dagstur eller overnattingstur.
Mailadressen til Klaus er: klausack@online.no

Berlin 9.mars 2018 - Kvote til fabrikkbesøket er fylt opp.

Vi har fått bekreftet omvisning i BMW fabrikken fredag 9. mars kl 1430. Omvisningen blir på engelsk. Maks antall deltakere er 25 personer. Her blir det «første-mann-til-mølle-prinsippet». Men det betyr ikke at det er en grense på 25 personer for turen som helhet. Det kan jo tenkes at man ønsker å bli med på turen uten å være med på omvisningen.

Hver enkelt bestiller og betaler fly og hotell selv. Under finner du anbefalte hoteller. Det er jo hyggeligst om flest mulig bor på samme hotell. Antar de fleste drar fredag morgen 9/3 og tilbake søndag 11/3. Norwegian går fra OSL kl. 07:45. Flytid 1t 35min.

Alle som ønsker å bli med på turen sender en e-post til Klaus. Da vil han registrere fortløpende med tanke på maks antallet på omvisningen i fabrikken. De som melder seg på når grensen på 25 er nådd vil få en melding av Klaus at de ikke kan være med på omvisningen, og så kan de vurdere om de ønsker å være med på turen allikevel. Derfor er det lurt å vente med å bestille flybillett og hotell til man har fått en bekreftelse fra meg at man er innenfor grensen på 25 personer.

Når det gjelder hotellet bodde vi forrige gang på følgende hotell:

Holiday Inn Express Berlin City Centre-West 

Kurfuerstenstrasse 78, 10787 Berlin  

Hotellet har 3 stjerner, og her koster det i snitt 125 Euro pr. natt inkl. frokost fra 9. – 11.3. Hotellet ligger i gåavstand til bl.a. Gedächtniskirche, KaDeWe og Restaurant «Dicke Wirtin». 

Et annet hotell med 5 stjerner, dvs. en vesentlig bedre standard, er:

Pullman Berlin Schweizerhof (anbefalt)

Budapester Strasse 25, 10787 Berlin 

Hotellet har altså 5 stjerner, og her koster det i snitt 130 Euro pr. natt inkl. frokost fra 9. – 11.3. Hotellet ligger også i gåavstand til bl.a. Gedächtniskirche, KaDeWe og Restaurant «Dicke Wirtin». 

Vi foreslår å bestille rom på Pullman Berlin Schweizer Hof. Her har Klaus bodd før, og det er et fint hotell til hyggelige priser i forhold til standarden. Dere kan bestille hotellet via  hotellsøkemotoren til Norwegian. Pass på at dere bestiller inkl. frokost (Frühstück) hvis dere ønsker det. Hvis dere bestiller uten frokost og ønsker det i ettertid er det ganske dyrt.  

Hvis det er noe dere lurer på, er det bare å kontakte Klaus.

Med vennlig hilsen

BMW MC-klubben Norge, Øst

v/Klaus Ackermann

Møte og arrangementsansvarlig

Mobil: 90596671

E-post: klausack@online.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.