Hopp til hovedinnholdet

Pinsetur til Nordvestlandet og Fjordrally med overnatting

10.00 3. juni - 21.00 5. juni 2017

Turen går til Fjordrally i Innvik, Nordfjord som er treffet arrangert av BMW MC-klubben Fjordlaget. Overnatting på Loen Fjordhotell. Påmelding innen 14/5. 

BMW MC klubben Fjordlaget (Nordvestlandet) arrangerer i år sitt tradisjonelle treff «Fjordrally» fra Innvik i Nordfjord. Se nærmere på lenkene nedenfor. Hotellkapasiteten i området er begrenset. Hotellene i Innvik, Olden og Loen er fulle, men vi har sikret oss 4 dobbeltrom på Loen Fjordhotell.

Les mer om Fjordrally her: http://bmw.mc.no/kalender/fjordrally-201

Vi kan derfor kun tilby plass for 8 deltakere (ev dobbelt som enkeltrom, hvis færre enn 8 melder seg). Prinsippet «førstemann til mølla…» vil gjelde for deltakerplassene.

Programmet vårt er tenkt som følger:

  • Fredag 2/6 start kl 0900 fra XY- bensinstasjonen på Gjelleråsen.(høyre side retning ut av Oslo før avkjøring mot Nittedal). Fremmøte minst 15 min før fulltanket.
  • Fredag kjøring Oslo-Loen Fjordhotell, relativt sen ankomst kveld. Overnatting, halvpensjon (buffet).
  • Lørdag 3/6 dagstur arrangert av Fjordlaget fra Innvik. Lørdagsturen på Fjordrally pleier å være svært bra. I år er det både asfalt og grusalternativer. Rom og frokost på hotellet.
  • Lørdag kveld arrangement campingplassen i Innvik. Vi parkerer syklene i Loen og tar taxi t/r Loen for å delta i Fjordrally-festen. Individuell kveldsbespisning på treffet.
  •  Søndag 4/6 formiddag: tur med helt nye Loen Skylift til Hoven. Den helt nye  gondolbanen åpnes av dronning Sonja 20/5. https://hovenloen.no/slik-blir-det/
  • Etter turen utsjekk og avreise for Loen - Oslo.
  • Pris med en natt halvpensjon og en rom/rokost ideobbelt per person kr 2320 + kr 485 gondolbane t/r. Hvis dobbelt som enkelt, kr 3520).

Ellers:

Det er naturligvis anledning til å kjøre med gruppen, men å overnatte på campingen i Innvik (med forbehold plass der, ordnes selv)

Vi legger opp til å kjøre Oslo – Loen på fredag og Loen – Oslo på søndag (hvis ikke uvær). Det er lange etapper (minst 10 t inklusive pauser). Krevende med så lange dagsetappe (og kanskje spesielt for ev ryper). Jeg kommer nærmere tilbake til deltakerne med detaljer om opplegget og kjøreruter.

-        http://bmw.mc.no/kalender/fjordrally-2017

Påmelding til per-erik@wintertime.no snarest og innen 14/5 (obs «førstemann  mølla»).

 Vel møtt til trivelig tur.

 Vennlig hilsen

Turgruppa

 Per-Erik Winther

 per-erik.winther@wintertime.no

mobil 911 66 225

Siste nytt

Litt ny info om kontingentbetaling for 2018

FIM Road Safety Award 2017 til NMCU!

Vi gratulerer!

MC-Huset Nydal AS fikk i 2017 prisen for beste Customer Service – Sales Processes.

Kalender

10.00 11. mai - 12.00 12. mai 2018

Lidköping

8.00 25. juli - 12.00 27. juli 2018

Trakai, Litauen

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.