Hopp til hovedinnholdet

Pinsetur til Nordvestlandet og Fjordrally med overnatting

10.00 3. juni - 21.00 5. juni 2017

Turen går til Fjordrally i Innvik, Nordfjord som er treffet arrangert av BMW MC-klubben Fjordlaget. Overnatting på Loen Fjordhotell. Påmelding innen 14/5. 

BMW MC klubben Fjordlaget (Nordvestlandet) arrangerer i år sitt tradisjonelle treff «Fjordrally» fra Innvik i Nordfjord. Se nærmere på lenkene nedenfor. Hotellkapasiteten i området er begrenset. Hotellene i Innvik, Olden og Loen er fulle, men vi har sikret oss 4 dobbeltrom på Loen Fjordhotell.

Les mer om Fjordrally her: http://bmw.mc.no/kalender/fjordrally-201

Vi kan derfor kun tilby plass for 8 deltakere (ev dobbelt som enkeltrom, hvis færre enn 8 melder seg). Prinsippet «førstemann til mølla…» vil gjelde for deltakerplassene.

Programmet vårt er tenkt som følger:

  • Fredag 2/6 start kl 0900 fra XY- bensinstasjonen på Gjelleråsen.(høyre side retning ut av Oslo før avkjøring mot Nittedal). Fremmøte minst 15 min før fulltanket.
  • Fredag kjøring Oslo-Loen Fjordhotell, relativt sen ankomst kveld. Overnatting, halvpensjon (buffet).
  • Lørdag 3/6 dagstur arrangert av Fjordlaget fra Innvik. Lørdagsturen på Fjordrally pleier å være svært bra. I år er det både asfalt og grusalternativer. Rom og frokost på hotellet.
  • Lørdag kveld arrangement campingplassen i Innvik. Vi parkerer syklene i Loen og tar taxi t/r Loen for å delta i Fjordrally-festen. Individuell kveldsbespisning på treffet.
  •  Søndag 4/6 formiddag: tur med helt nye Loen Skylift til Hoven. Den helt nye  gondolbanen åpnes av dronning Sonja 20/5. https://hovenloen.no/slik-blir-det/
  • Etter turen utsjekk og avreise for Loen - Oslo.
  • Pris med en natt halvpensjon og en rom/rokost ideobbelt per person kr 2320 + kr 485 gondolbane t/r. Hvis dobbelt som enkelt, kr 3520).

Ellers:

Det er naturligvis anledning til å kjøre med gruppen, men å overnatte på campingen i Innvik (med forbehold plass der, ordnes selv)

Vi legger opp til å kjøre Oslo – Loen på fredag og Loen – Oslo på søndag (hvis ikke uvær). Det er lange etapper (minst 10 t inklusive pauser). Krevende med så lange dagsetappe (og kanskje spesielt for ev ryper). Jeg kommer nærmere tilbake til deltakerne med detaljer om opplegget og kjøreruter.

-        http://bmw.mc.no/kalender/fjordrally-2017

Påmelding til per-erik@wintertime.no snarest og innen 14/5 (obs «førstemann  mølla»).

 Vel møtt til trivelig tur.

 Vennlig hilsen

Turgruppa

 Per-Erik Winther

 per-erik.winther@wintertime.no

mobil 911 66 225

Siste nytt

BMW Motorrad vil kalle inn R1200GS og GSA for Safety Check til høsten

Snart er det ferietid, og da skal mange sørover med sin MC. Mange vet nok ikke at det nå er FORBUDT å kjøre MC på mange veier i Tyskland. 

Det ER mulig selv om Autozug er nedlagt.

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.