Hopp til hovedinnholdet

BMW MC-klubben Øst

BMW MC-klubben Øst er med sine 369 medlemmer (31.12.2017) det største lokallaget målt i medlemmer. Hovedtyngden av medlemmer kommer fra Oslo-området, men vi har medlemmer fra hele Østlandsområdet.

Vi møtes første tirsdagen i hver måned året rundt utenom juli og august i lokalene til Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta. Vi oppfordrer alle medlemmer til møte for en prat over en kopp kaffe. Er du ikke medlem? Møt opp. På enkelte tirsdagsmøter holdes det presentasjoner med aktuelle temaer eller et av medlemmene viser bilder fra en tur.  

Nettredaktør for Øst: Terje Nymoen e-post: terje.nymoen@vikenfiber.no

Foto: Terje Nymoen. Nordkysten av Spania i Galicia

Her finner du styremedlemmer, bankkonti, kontaktpersoner, referatsamling, vedtekter, formålsparagraf og annen info.

Vedlagt er turprogrammet for 2019 oppdatert pr. 6/3-2019. Det vil bli oppdatert etterhvert. Detaljert informasjon legges ut før hver tur.

Førstkommende tur: Forkanttur til BMW-treffet 

Vi har medlemsmøte/klubbkveld første tirsdagen i hver måned kl.19 utenom juni og august på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta.

Program for tirsdagsmøtene i 2019 er vedlagt. Oppdateres etterhvert. Det legge ut detaljert informasjon før hvert medlemsmøte.

Neste medlemsmøte er 3. september: Vi håper på en presentasjon fra årets utenlandstur. Oppdatering kommer.

Under finner du foilene fra GPS kurset til Anders Dihle

Send dine forslag til terje.nymoen@vikenfiber.no

  • Urlaubs-Express biltog ruter for 2019 er klar
  • GPS ruten for 1. mai turen 2017 til indre Østfold er lagt ut. 
  • Lenke til anbefalte MC-veier med kart og nedlastbare sporfiler
  • De 32 beste alpepassene

Utenlandsturen i år går til Østerrike med opplevelsesrike dagsturer i nydelige omgivelser onsdag 3. Juli til torsdag 11. Juli 2019.

Vi møtes på Sporthotel at Semmering, Østerrike, onsdag 3. Juli. Lørdag 6. juli går turen videre til vårt bestemmelsessted Alpenland Sporthotel, St. Johann im Pongau, Østerrike.

Pr. 3/7: Turen er i gang. Vi håper på et foredrag på medlemsmøtet 3. september om turen.

I år utvider vi turen til knappe seks døgn (4 under veis, treff og hjemreise). I vedlagte pdf fil er oppdatert invitasjon pr. 10/6. Påmelding snarest til per-erik.winther@wintertime.no og senest torsdag 20/6 kl. 12. Betaling til turkonto 9235.22.64743. Merk betalingen "navn, forkanttur 2019".

Et høydepunkt på turen blir musikkspillet «Elden» (https://elden-roros.no). Billetten er inkludert i turprisen. Forestillingen foregår sen kveld (kl 21- 24) i Slagghaugene og vi avslutter natt med nattmat på hotellet. 

Vi inviterer til høsttur fra lørdag 14. til søndag 15. september 2019. Turen starter fra Shell Mortensrud lørdag kl. 10 og går til Trollhättan hvor vi skal overnatte på Scandic Swania (bildet). Her blir det middag lørdag. Vi vil kjøre på morsomme motorsykkelveier og nyte forhåpentligvis en fin høsthelg. Søndag returnerer vi til Oslo. Turen avsluttes hvor den startet på Shell Mortensrud. Se vedlagte pdf for detaljer om priser, betaling og påmelding. Påmelding senest 4. august.

Hva skjer

Se kalender

Forkanttur til BMW treffet

0.00 30. juli - 0.00 4. august 2019

Se egen invitasjon

BMW treffet 2019

0.00 2. august - 0.00 4. august 2019

Arrangeres av Fjordlaget. Bøflaten camping, Vangsmjøsa 

Høsttur til Trollhättan

10.00 14. september - 0.00 15. september 2019

Starter fra Shell Mortensrud lørdag 14/9 kl. 10. Se egen artikkel.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.