Hopp til hovedinnholdet

BMW MC-klubben Øst

BMW MC-klubben Øst er med sine 369 medlemmer (31.12.2017) det største lokallaget målt i medlemmer. Hovedtyngden av medlemmer kommer fra Oslo-området, men vi har medlemmer fra hele Østlandsområdet.

Vi møtes første tirsdagen i hver måned året rundt utenom juli og august i lokalene til Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta. Vi oppfordrer alle medlemmer til møte for en prat over en kopp kaffe. Er du ikke medlem? Møt opp. På enkelte tirsdagsmøter holdes det presentasjoner med aktuelle temaer eller et av medlemmene viser bilder fra en tur.  

Nettredaktør for Øst: Terje Nymoen e-post: terje.nymoen@vikenfiber.no

Foto: Terje Nymoen. Nordkysten av Spania i Galicia

Her finner du informasjon om lokallagets historie, nåværende styremedlemmer, bankkonti, kontaktpersoner, referatsamling, vedtekter, formålsparagraf og annen info.

Vedlagt er turprogrammet for 2019 oppdatert pr. 6/3-2019. Det vil bli oppdatert etterhvert. Detaljert informasjon legges ut før hver tur.

Førstkommende tur: Høsttur til Trollhättan

Vi har medlemsmøte/klubbkveld første tirsdagen i hver måned kl.19 utenom juni og august på Osloungdommens Motorsenter ved Hvervenbukta.

Program for tirsdagsmøtene i 2019 er vedlagt. Oppdateres etterhvert. Det legge ut detaljert informasjon før hvert medlemsmøte.

Neste medlemsmøte er 1. oktober kl.19: Kommer tilbake med evt. program.

Under finner du foilene fra GPS kurset til Anders Dihle

Send dine forslag til terje.nymoen@vikenfiber.no

  • Urlaubs-Express biltog ruter for 2019 er klar
  • GPS ruten for 1. mai turen 2017 til indre Østfold er lagt ut. 
  • Lenke til anbefalte MC-veier med kart og nedlastbare sporfiler
  • De 32 beste alpepassene

Også i år inviterer Anders Dihle til grustur i hjemtraktene sine på Hadeland. Oppmøte kl.10:15 på Shell på Harestua, Hadelandsvegen 848 (avreise kl.10:30)

Første halvdel av turen går i kulturlandskap på vestsiden av Riksveg 4 opp til Røykenvik. Ankomst Røykenvik ca kl. 12. Der får vi servert lunsj i Lokstallen, en av vinnerne av årets veimat 2019, https://www.motor.no/tester/veimat/lokstallen-2019/

Veien tilbake til Harestua går i skogsområder på østsiden av Riksveg 4, først en tur oppom Einavannet og så videre på åsen mellom Hadeland og Nannestad

Vi er tilbake til Harestua ca kl.16. Det er mulig å bryte av under vegs for de som ikke har tid til å være med på hele turen. 

Vi satser på at det ikke regner eller det er veldig bløtt, for da vil det funke greit med alle typer MC og vanlige dekk. Vi kommer til å kjøre på harde grusveier og noen skogsbilveier. Det blir noe fin asfalt også.

Det kan være greit å ha med drikke og litt små-godt å kose seg med når vi stopper under vegs.

Hva skjer

Se kalender

Høsttur til Trollhättan

10.00 14. september - 0.00 15. september 2019

Starter fra Shell Mortensrud lørdag 14/9 kl. 10. Se egen artikkel.

Grustur Hadeland rundt

10.00-17.00 21. september 2019

Se egen artikkel.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.